Filmmagasinetcover_MargrethOlin_fotoMariaHustad.jpg

Hei!

Velkommen! Her finner du informasjon om filmene mine og tekster jeg har skrevet. Jeg poster jevnlig oppdateringer om nye prosjekter og ellers hva jeg måtte ha på hjertet. Du finner også kontaktinformasjon for å booke meg til foredrag. Alt godt! Margreth

Barndom på kino i Danmark!

Barndom på kino i Danmark!

6. september 2017 hadde Barndom premiere i Danmark. 
Distributør Doxbio. Filmen går fortsatt!
Dansk trailer kan sees og billetter kan kjøpes HER.

Verden set med børneøjne.

Den norske mesterinstruktør Margreth Olin viser i sin nyeste film, hvordan det ser ud, når børn får lov at gøre det, de er bedst til: at lege – uden hensyn til læreplaner, læringsmål og andre diktater.

Hun har fulgt livet i en naturbørnehave i et år. Filmen bringer os helt tæt på børnene, mens de er i gang med at skabe sig selv. De er omgivet af natur, kærlighed og kreativitet, og havde man glemt, hvor fantastiske børn er, minder BARNDOM os om det. Der er ikke så få rørende øjeblikke, hvor vi bliver vidner til deres opdagelser og erkendelser.

Olin holder sig bag kameraet og lader børnelivet udspille sig uden forklaringer eller udtalelser fra voksne på børnenes vegne. Men trods den observerende stil bliver filmen en stille protest og lægger op til debat om det stadig stærkere fokus på, at stadig yngre børn skal tilegne sig akademisk kundskab.

Filmen er set af mere end 40.000 i hjemlandet Norge.

Instruktør: Margreth Olin
Producent: Speranza AS
Land: Norge
Længde: 1 time og 30 min.
Sprog: Norsk med danske undertekster

"Å Møte" - utdrag fra boken "BARN"

"Å Møte" - utdrag fra boken "BARN"

Historiene på kroppen

Historiene på kroppen