Filmmagasinetcover_MargrethOlin_fotoMariaHustad.jpg

Hei!

Velkommen! Her finner du informasjon om filmene mine og tekster jeg har skrevet. Jeg poster jevnlig oppdateringer om nye prosjekter og ellers hva jeg måtte ha på hjertet. Du finner også kontaktinformasjon for å booke meg til foredrag. Alt godt! Margreth

Godhet og håp i sykepleien - med Margreth Olin

Godhet og håp i sykepleien - med Margreth Olin

Tirsdag 24.10.2017 var Margreth Olin gjest sammen med leder i Rådet for sykepleieetikk Elisabeth Sveen Kjølsrud. De samtaler om erfaringer fra helsevesenet og møter med mennesker som har hatt betydning i livet.

PODCASTEN KAN DU HØRE HER (varighet 56 mim 56 sek)

Pia & Psyken Podcast episode 51 - Margreth Olin

Pia & Psyken Podcast episode 51 - Margreth Olin

Hvorfor jeg er vegetarianer

Hvorfor jeg er vegetarianer