Filmmagasinetcover_MargrethOlin_fotoMariaHustad.jpg

Hei!

Velkommen! Her finner du informasjon om filmene mine og tekster jeg har skrevet. Jeg poster jevnlig oppdateringer om nye prosjekter og ellers hva jeg måtte ha på hjertet. Du finner også kontaktinformasjon for å booke meg til foredrag. Alt godt! Margreth

Pia & Psyken Podcast episode 51 - Margreth Olin

Pia & Psyken Podcast episode 51 - Margreth Olin

Ivaretakelsen av barn handler om så uendelig mye mer enn å produsere samfunnsnyttige borgere. Barndommen har en rikdom vi skal hegne om, og noe av det viktigste vi kan gjøre er å la hvert eneste lille barn få rom til å være det unike vesenet det er. Det er slik vi skaper trygge voksne; mennesker som står støtt i sitt eget selvbilde.

HØR EPISODEN HER :) 

NRK Radio - Salongen med Margreth Olin

NRK Radio - Salongen med Margreth Olin

Godhet og håp i sykepleien - med Margreth Olin

Godhet og håp i sykepleien - med Margreth Olin